Wat lost nicotine op?

Nicotine is plakkerig en niet 1-2-3 met de meeste schoonmaakmiddelen te verwijderen. Maar er is één fantastische uitzondering daarop: Dasty! Dé ontvetter die alleen bij Wibra verkrijgbaar is en lekker goedkoop is.

Dasty lost nicotine op

Ja, Dasty lost nicotine op! Maar wees behoedzaam met het gebruik van Dasty, spuit het nooit rechtstreeks op vergeelde plekken zoals lakwerk of het plafond; het kan schade veroorzaken. Spuit Dasty op een lichtvochtige doek en maak daarmee het lakwerk schoon (of andere objecten).

Hoe maak je een nicotine plafond schoon?

Een nicotine plafond schoonmaken kan ook gewoon met Dasty. Maak een sopje met Dasty; niet teveel, dat is niet nodig op muurverf. Veeg hiermee het plafond schoon. Je zult verrast zijn hoe snel het water diep bruin kleurt – maak dan wel even een nieuw sopje. Veeg na afloop het hele plafond nog een keer na, als je de energie over hebt, met alleen water op een doek (of doe dit de dag erna).

Wil je ook de rooklucht uit huis krijgen? Lees hier snel meer!