Hoe krijgie sigarette geur uit je huis? uitleg in plat Rotterdams

Skyline van Rotterdam, met de Zalmhaventoren en de Erasmusbrug in 2024. Foto: S.v.d. Ent
Skyline van Rotterdam, met de Zalmhaventoren; hoogste flatgebouw Nederland. Foto: S.v.d.Ent

Azzie veel heb zitte paffe in huis, dan ga-tà na-tuuluk stinke, hey? Of tà-ke-je ook krijge azzie in een huis ga wone waar ze hebbe zitte paffe. Kè-je die luch nie wegkrijge? Ga-tan eers effe aan de slag mè Dusty; dà-merk van de Wibra. Spui-tan gewoon effe de hele zooi in mè-ta spul; wel op un doekie eers effe spuite, hey? Andes ga-te hele teringzooi dur aan, dan kè-je lak beschadige.

Zo krijgie die rookluch weg

Azzie die nicotine heb weg kenne krijge, kè-je aan de slag mè-tun oozon apperaat. Die mò-tje gewooon effe kope op Bol. Wel effe oplette dà-je nie in die luch ga-zitte; da-kè-je de pijp van uitgaan, hey? En pleurt ook effe die beeste uit huis azzie huisdiere heb, die kenne dur ook nie tege. Dan mò-tje dà-ding effe 5 minute aanzette en wegblijve hè, je ken dur ech effe een pa-ruur nie meerin. Gooit tan alle rame en deure ope, effe half uurtje luchte: moe jij es oplette: je ruik niks meer! Hey?

De link naar het echte artikel, belangrijk om te weten voordat je een ozonapparaat gaat gebruiken: hoe-kan-je-rookluchtlucht-uit-huis-verwijderen-de-beste-tip-ever